Stworzę dla Ciebie warsztaty kulinarne, które będą w pełni dopasowane do Twojej restauracji i potrzeb Twojego zespołu. Niezależnie od tego, czy chcesz ulepszyć śniadania, wprowadzić nowe menu okolicznościowe, czy zainteresować klientów kuchnią polską, nowoczesną, wegańską, wegetariańską – przygotuję program dopasowany pod Twoje oczekiwania.
Przeanalizuję twoją obecną kartę i wspólnie wypracujemy zmiany, które wzmocnią ofertę twojego lokalu. Razem podniesiemy standardy kulinarne i wprowadzimy unikalne smaki, które przyciągną nowych gości.
Chcesz zwiększyć rentowność swojego lokalu i lepiej zarządzać kosztami? To szkolenie jest dla Ciebie! Dowiedz się, jak precyzyjnie kontrolować food cost, optymalizować receptury, minimalizować straty produkcyjne i zarządzać inwentaryzacją, aby maksymalizować zyski i rozwijać swój biznes gastronomiczny.
ChefSapiens ® 2024