Facebook
Instagram
Linkedin
YouTube
chefsapiens@gmail.com
Menu
Strona Główna
Dla Szefów Kuchni i Kucharzy
Zaplanuj swój staż
Sezonowość
Łączenie smaków
Sous - Vide Temperatury
Kuchnia Molekularna
Produkty i usługi
Szkolenia online
Szkolenia w Twoim lokalu
Strefa e-booków i narzędzi
Kalendarz szkoleń
Chef TV
Blog/Wywiady
Grupa/Forum
O Mnie
Kontakt
Kalendarz szkoleń online
Wybierz szkolenie z poniższych terminów
Zarządzanie kosztami surowca i recepturami w gastronomii – kontrola Food Costu
Data:
13 Listopad 2024
Czas :
9:00 - 16:00
Liczba godzin:
7 h
Trener:
Rafał Grzegorzek
Szkolenie:
Online
800 zł / Osoba
Zarządzanie kosztami surowca i recepturami w gastronomii – kontrola Food Costu
Data:
3 GRUDNIA 2024
Czas :
9:00 - 16:00
Liczba godzin:
7 h
Trener:
Rafał Grzegorzek
Szkolenie:
Online
800 zł / Osoba